از حوزه این تحقیق ارائه شده و در آن مشخصشده که هدف از این تحقیق چیست و خواهان پاسخگویی به چه سوالی هستیم. در ادامه همین فصل یک توضیح مختصر از تحقیقات انجامشده در مورد موضوع این تحقیق ارائه شده است. در نهایت نیز یک دید کلی از فصلهای مختلف این تحقیق ذکر شدهاست.
2.7.1 .فصل دوم: ادبیات تحقیق
در این فصل به بیان مفاهیم و مقدماتی که این پایان نامه بر اساس آن مطرح شدهاست، پرداخته می شود. مخازن خطای نرمافزار و انواع آنها، چرخه عمر یک خطا، همچنین انواع مستندات مرتبط با یک خطا بررسیمی شود. پساز آن استراتژی های اندازه گیری تشابه معنایی بین متون و تفاوت آنها مورد مطالعه قرار میگیرد.
3.7.1. فصل سوم : استفاده از تکنیکهای داده کاوی برای کشف و رفع خطاهای نرم افزار بر پایه ضریب تشابه معنایی متن و خوشه بندی
ضریب تشابه رشته ای یا خطی بر پایه LCS ، روش SOC-PMI بهعنوان یک روش معنایی و تشابه جملات بر اساس عبارات مشترک معرفیمی شوند. و در نهایت روش اندازه گیری شباهت ترکیبی با ادغام و بهینهسازی این روشها معرفی می شود. روشهای خوشهبندی و محاسبه میانگین داده ها مورد نیاز این تحقیق هم بیان میشوند. روش پیشنهادی با استفادهاز استراتژیها و روشهای انتخابشده که با محیط دادهای مخازن سازگار هستند، برای یافتن خطای مشابهتر با خطای جدید تشریح می شود و توضیحمیدهیم که چگونه با یک خوشهبندی و محاسبه میتوانیم میزان پیچیدگی و تخمینی برای زمان رفعخطا ارائهکرد.
4.7.1.فصل چهارم: اعتبارسنجی و توسعه
پیاده سازی روش بر روی نمونه داده های واقعی که از مخزن خطا استخراج شده با بهره گرفتن از برنامهنویسی و نرمافزار Rapid miner[12]، مقایسه روش از نظر زمان و دقت پاسخگویی با روشهای دیگر. همچنین روش ارائه شده را با روش های قبلی مورد مقایسه و تحلیل موضوعی قرار میدهیم.
5.7.1. فصل پنجم : نتیجه گیری
در این فصل به جمعبندی، نتیجه گیری و تبیین دستاوردها و کارهای آینده پرداخته می شود. ویژگیهای این روش با روشهای دیگر مقایسه شده و زمینه های بهبود و نتایج به صورت موردی بیان می شود. از آنجا که استفاده از تشابه معنایی در این زمینه در قدمهای اولیه قرار دارد، در آینده زمینه های زیادی برای کار بیشتر وجود دارد که به چند مورد در این فصل اشاره خواهد شد.
[1]-Knowledge Discovery and Data Mining(KDD)
[2]-Software Repositories
[3]-Mining Software Repositories
[4]-String Similarity
[5]-longest common subsequence
[6]-Second-order co-occurrence pointwise mutual information
[7] -Bug Tracking
[8] -GNU product’s issue-tracking software
[9] -Fuzzy Regresion
[10]- www.lucene.apache.org
[11]- Boolean model
[12]-www.apidminer.com
ممکن است هنگام انتقال از فایل اصلی به داخل سایت بعضی متون به هم بریزد یا بعضی نمادها و اشکال درج نشود ولی در فایل دانلودی همه چیز مرتب و کامل و با فرمت ورد موجود است
متن کامل را می توانید دانلود نمائید
چون فقط تکه هایی از متن پایان نامه در این صفحه درج شده (به طور نمونه)
ولی در فایل دانلودی متن کامل پایان نامه
با فرمت ورد word که قابل ویرایش و کپی کردن می باشند
موجود است