ای برای ارتکاب اعمال مجرمانه جنسی توجه ویژه ای را میطلبد و چه بسا لازم آید به این انحرافات مربوط در زمینه مسایل جنسی با نگاه جرم انگاری در جهت کنترل و پیشگیری نگریسته شود.
الف- ضرورت تحقیق:
اهمیت و ضرورت تحقیق را با این سوال آغاز میکنیم که اگر قوانین موجود و رویههای معمول در رسیدگی به پروندههای مربوط به جرایم جنسی کارآمد میباشد پس اشکال کار در کجاست که در جامعهای مثل ایران علیرغم ادعای سیاستی جنایی منسجم وجامع مبتنی بر آموزههای دینی و کنترل اجتماعی شدید و نکوهش اخلاقی و مشخصا مجازاتهای بسی سختگیرانه، هر ساله با آمارهای وحشتناکی از ارتکاب جرایم جنسی و در سالهای اخیر به صورت گروهی ودسته جمعی روبرو هستیم شبیه آنچه در یکی از شهرهای خراسان رضوی ویا یکی از شهرهای استان اصفهان ویا درزندگی برخی از افراد سرشناس رخ میدهد و متاسفانه اغلب همراه با جرایم فجیع چون تجاوزات بعنف یا متعاقب آن جرایم دهشتآ وری چون قتل و جنایات عمدی میباشد.
هر روزه با مطالعه صفحات حوادث مواجه با یک سری از جرایم هستیم که ریشه در انحرافات جنسی و جرایم جنسی دارد وگاها ا وج قساوت وانحراف کنترل نشده این مرتکبین تا حدی است که به القابی چون خفاش شب یا شکارچی شب و… مفتخر گشتهاند! گره کار در کجاست که علیرغم برخوردهای گاها شدید دستگاههای انتظامی وقضایی اهداف سیاست جنایی اسلام محقق نمیگردد. و برای افراد جامه شنیدن اخبار اینگونه پدیدههای مجرمانه عادی ومعمول گردیده است.
1- «كتابچه قانونی كنت» كه در سال 1254 هجری شمسی، به امضاء ناصرالدین شاه رسید و وی دستور اجرای آن را داد، حاوی 58 ماده جزایی است كه توسط كنت دومونت فرت كه از اتباع ایتالیا بود و مدتی نیز ریاست پلیس تهران را نیز بعهده داشت، نگاشته شده است.